test2

Huidverbeterende behandelingen

 • Microneedling: 60 min. €140,- inclusief nazorg producten.
  Microneedling, ook bekend als collageen stimulerende therapie, gaat bepaalde huidcondities bestrijden door in de huid kleine micro kanaaltjes te veroorzaken met een apparaat op basis van micro naalden. Het helpt tegen de volgende condities: *acné *fijne lijntjes en rimpels *grove poriën * striemen *zonschade *oneven huidskleur/structuur
 • Pro Power Peel: 45 min. €75,-
  Pro Power Peel: een chemische peeling is een uitstekende behandeloptie voor veel verschillende huiddoelen, variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van huidstructuur en hydrateren van de huid. Hoewel de manier van toepassen kan verschillen, werken de meeste peelings op dezelfde manier: ze verwijderen de bovenste lagen van de huid om zo de celdeling en -vernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid.
 • Pro Bright: 45 min. 70,-
  Deze behandeling verhelderd en verstevigd je huid. Het geeft een boost en bestaat uit een dubbele reiniging, chemische peeling, insluizen van een krachtig vitamine c serum en een verstevigend masker.
 • Pro Bright: kuur van 3 keer om de week, totaal €180
  Verhelderd je huid en zorgt voor  zichtbare vermindering van pigment.
 • Pro Power Bright (3keer) in kuurverband met Microneedling (3 keer) totaal 6 behandelingen €475 
  Sterke huidverbetering gericht op pigment en versteviging.
 • Acné: 45 min. €56,-
  Een goede behandeling voor acné of puistjes die bestaat uit een diepe reiniging, verwijderen van onzuiverheden en andere ongerechtigheden. Hydrateren van de huid en het voorkomen van nieuwe uitbarstingen van puistjes.

Vaak worden deze behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar!

Vind je het lastig om een keuze te maken in de verschillende huidverbeterende behandelingen? Dan gaan we samen eerst bekijken wat jouw wensen zijn