SilSkin is een praktijk voor huidverbetering aan de rand van Dalfsen, gericht op huidverbetering, huidverzorging en ontspanning.

Na een opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik aansluitend een vervolg opleiding tot allround schoonheidsspecialiste gevolgd en mijn specialisatie Acne behaald.

In de jaren die volgden heb ik als schoonheidsspecialiste in verschillende salons gewerkt. Daarin heb ik veel ervaring opgedaan in schoonheidsbehandelingen gericht op zowel huidverzorging als huidverbetering. Hierdoor is mijn interesse in het behandelen van huidproblemen gegroeid en heb ik mij hierin verder gespecialiseerd.

Na een basisscholing en vervolgopleiding Dermatologie heb ik mijn kennis op dit gebied verder ontwikkeld. Hierbij zijn onder andere behandelingen voor eczeem/allergie, psoriasis & pigmentstoornissen, infecties, acne & rosacea aan bod gekomen.

Met aanvullende trainingen en cursussen, onder andere via Dermalogica, blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen in mijn vakgebied. Zo wil ik met mijn eigen praktijk voortdurend kwaliteit blijven leveren gericht op een gezonde huid.