SilSkin 30 : €32,-/35,-

Dubbele Reiniging, Facemapping, Onzuiverheden verwijderen, Masker, Beschermen.

SilSkin 45 : €46,50/52,-

Dubbele Reiniging, Facemapping, Exfolieren + Stomen, Onzuiverheden verwijderen, Masker, Beschermen.

SilSkin 60 : € 62,-/66,50

Dubbele Reiniging, Facemapping, Exfolieren + Stomen, Onzuiverheden verwijderen, Epileren, Masker, Beschermen, Eventueel lichte make-up (massage naar keus onder het masker).

SilSkin 80 : €72,-/76,-

Dubbele Reiniging, Facemapping, Exfolieren + Stomen, Onzuiverheden verwijderen, Epileren, Massage gezicht en decolleté, Masker, Beschermen. Eventueel lichte make-up (voet of handmassage tijdens het masker).

SilSkin 90 : €80,-

Rug, nek, schoudermassage, Dubbele Reiniging, Facemapping, Exfolieren + Stomen, Onzuiverheden verwijderen, Epileren, Massage gezicht en decolleté, Masker, Beschermen. Eventueel lichte make-up. (voet of handmassage tijdens het masker).

                             

Huidverbetering:    

BioSurface Peel: €70,- : 60 min. Mooi in kuurverband!

BioSurface Peel is een professionele chemische peeling die ontwikkeld is om de huid te verdunnen met minimale hersteltijd. Onze unieke multi-fasen aanpak werkt samen met de biologie van de huid om op een veilige manier dofmakende epidermale lagen te verwijderen en celvernieuwing te stimuleren zonder irritatie. Ik kan een reeks behandelingen voor u samenstellen om in te spelen op uw persoonlijke behoeften of het nu gaat om huidveroudering, onegale huid of ontstekingen.

Meso Therapie: 60 min. per behandeling €70,-

Er word in de eerste fase in kuurverband gewerkt, boek de kuur van 8 keer en ontvang 1 keer gratis!

-Verminderd fijne lijntjes, rimpels en poriën.

-Verstevigd en verhoogd elasticiteit.

-Verbetert bloedcirculatie en herstelt vochtbalans.

-Egaliseert huidskleur en geeft gezonde glans.

-Vermindert wallen en donkere kringen rondom de ogen.

MicroZone behandeling:

Een MicroZone treatment is een korte, doeltreffende behandeling van 20 minuten. Deze treatments zijn specifiek gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht verdient. Ze geven de huid een snelle boost en de oppepper die nodig is. Het voordeel van deze treatments is dat ze tijdsefficiënt zijn en je gelijk resultaat ervaart.

Ontvang een gratis MicroZone behandeling wanneer je meer dan 3 producten koopt!